Štěstí

Štěstí

Anotace: prostě básnička o štěstí

Sbírka: Moje pocitařiny

ŠTĚSTÍ

štěstí je muška jenom malá
která je velmi neposedná
jednou je ho více zde
podruhé méně jinde
toť pravda odvěká ,
že
štěstí se nám někdy vymyká
vymyká se a přivyká si
snad najde se vždycky jaksi
štěstí je plachá věc,jenž
udržet se nedá přec
a tak važme si ho přec
je to důležitá věc
na které mnohdy život závisí
a o kterém si nikdo nemyslí
že nespravedlivé je ,protože
nikdo nemůže jej uplatit
ani jinak pohladit či usměrnit
je to věc nad kterou žádná není
a proto je krásné od něj pohlazení
Autor třeštidlo, 12.11.2009
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí