Pitomej čas

Pitomej čas

Anotace: Tato báseň vznikla když jsem se trošku zamyslela nad ironií času. Za komentáře budu velmi vděčná :)

Zase nic nezvládám,
zbraně své pokládám...
nechci se o čas bít,
snad jen ho více mít...

...pitomej čas...


Škoda, že nejsou hodiny,
které nesčítají vteřiny...
ručička zdechla by ve své tratě půli
a jen a jen mou dobrou vůlí
skočila o pár milimetrů dál...
...čert aby ho spral...
...pitomej čas...


Škoda, že žádný mrazák čas nezmrazí
a pádem z okna jen na beton narazí...
Ničeho nebude, co by ho zrušilo,
i kdyby o to snad celé lidstvo prosilo...

...pitomej čas...


Tak je tu zas...
pitomej čas...

...zas musím domů jít...

Odbila devátá...
na rány záplata...
půjdu spát...
O Tobě si nechám zdát...
...celou noc...
...aspoň tak hodin šest...
...tolik času...
Autor Etain, 12.11.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak... ted bych ho zrovna potřebovala aspon tak třikrát víc...je fakt neuprostny...

29.11.2009 13:33:00 | Lissa

Také ho nesnáším...večný spěch..a když potřebuješ, aby se čas zastavil, tak pádí úprkem a ve zlých chvílích zase stojí....ach jo! :-)

13.11.2009 13:33:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí