Neplačte přátelé

Neplačte přátelé

Anotace: Poutníče,zvěstuj přátelům mým....

Neplačte přátelé,
slz již bylo dost.
Neplačte přátelé,
at neobjeví se ve vašich srdcích zlost.

Neplačte přátelé,
já musel se na svou cestu dát.
Neplačte přátelé,
vždy při vás budu stát.

Neplačte přátelé,
velká pout mě čeká
Neplačte přátelé,
zřím jak z druhého strany vypadá řeka.

Neplačte přátelé,
i když jsem tu s vámi byl jen chvíli.
Neplačte přátelé,
konečně zřím víly.

Neplačte přátelé,
konečně klid mám.
Neplačte přátelé,
jednou se s vámi jistě shledám.

Neplačte přátelé,
neb rozesmutníte mě.
Neplačte přátelé,
nebo nebudu moci vnímat ty věci překrásné.

Neplačte přátelé,
radujte se ze života tak,jak jsem to dělal já.
Neplačte přátelé,
začla má pout užasná.

Neplačte přátelé,
neplačte
Autor greapy, 12.11.2009
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: LeeF, Květka Š., Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí