Why so realistic?

Why so realistic?

Anotace: Když se člověk blbě zamiluje...

Proč mě pořád nevidíš,
jen ignoruješ moji tvář.
Na chodbách mě přehlížíš,
mou přítomnost nevnímáš.

Tak moc jsem zas nechtěla,
tak proč mě život týrá?
Vidím v tobě anděla
a hrdlo se mi svírá.

Ted jsi mojí múzou,
newim, zda to víš.
Hlas se mi klepe hrůzou,
avšak to už nezměníš.

Vzplanul ve mně velký cit,
tak to světu žaluji.
Snad mě jednou budeš chtít,
protože tě miluji...
Autor M'ckey, 12.11.2009
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Miroslav Možný, boruvka175
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí