U moře

U moře

Anotace: říkánky z dřívějších dob...

Kulatý hodiny točí se pozpátku,
má hrudko jediná jsi plná oblázků,
obrázků ze soli a mořské vody,
co dělat mám, kam mě to hodi.
Snad vítr zafouká do plachet lodí,
a žralok z jezera mě neuloví,
k snídani, k obědu, k večeři...
ze strachu co křičí do ticha vodního šplouchání.
Autor ume, 12.11.2009
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí