O nitce

O nitce

Anotace: říkánky z dřívějších dob...

Nitka se přetrhla,
skrz prsty utekla,
kříčím až zoufale,
zastavte uvadlé,
uvadlé konečky,
leží si na dlani,
na dlaní s blbečky,
brečím si do dečky,
rozsvitte lucerny,
kus modré naděje,
zůstaly otisky
a kdo je zahřeje?
Autor ume, 12.11.2009
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí