slova

slova

Anotace: věnováno Upírovi - přízraku, po jehož zjevení prahnu každou minutu

i prázdná slova často raní,
silou slov jsem z milé saní

i když v nich není špatná mysl
může tě rmoutit jejich smysl

ty slova padaj, jak náhodně píšu,
je to jen reflex, jako když dýšu

Vždyť nesmíš si vše špatné, přeci,
vztahovat ke svému srdci

A jen mám, lásko, jedno přání:
tyto hloupé verše si posím vztáhni
Autor Patěnka, 12.11.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí