Čas letí..

Čas letí..

Anotace: ...Po necelém roce píši..

Jak ten čas ryhle
letí dál..

/co všechno nám
už mockrát vzal../

Ohlížim se zpátky
na svůj život

Vidim jenom prohry
a semtam nějakej idiot...

Se kterým sem si myslela
že budu šťastná..

ale vždycky to skončila
a já zůstala na všechno sama...

Nemůžu tomu uvěřit
je to skoro rok,co jsem sem naposledy psala
.
.
přitom jiným zbůsobem
jsem ze sebe emoce dostávala
...

Jednou se probudím
a zjistím..
Jak mi všechno
uteklo mezi prsty...
Autor LisSe, 12.11.2009
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: Marteline, Mana--, Mraveneček, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, kucky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí