Snová návštěva

Snová návštěva

Anotace: ..

Sbírka: Snová

Až hvězdné spřežení
zastaví za oknem
budeš stát jako omráčen

Z kočáru – měsíce
vystoupí paní
"Jedu Vám popřát nádherné spaní"

Tu hvězdný prach
zakrouží pokojem
a za chvíli jsi jím zcela opojen

Uleháš na postel
ustlanou mlhou
a kráska šeptá "Tak tedy dobrou"

Těžknou ti víčka
jak z kamene byly by
A ona?
Vkládá Ti pod polštář
ty nejkrásnější sny
Autor Lioness, 13.11.2009
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Psavec, Květka Š., bellacomp, Patěnka, Matty09
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to lepší než prášky na spaní

14.11.2009 19:16:00 | Corsica

občas se zastaví...

13.11.2009 13:39:00 | enigman

Moc hezká.

13.11.2009 11:16:00 | Psavec

Pravda,
víčka už mi těžknou
ale báseň máš pěknou
ST :-)

13.11.2009 00:23:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí