Bezejmenný

Bezejmenný

Anotace: ...

Skrýváš se někde.
- snad v korunách stromů?
- či v hlouby duše?
...
Jaký je tvý jméno?

Nevím, kdy přesně mizíš
- že by když pootočím hlavu?
- a nebo když spím?
...
Jak ti mám říkat?

Co ke mě cítíš nemám páru.
Máš mě rád?
Nenávidíš mě?
...
Copak záleží na jméně..?
Autor Nussichoco, 13.11.2009
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí