Já prořezal růžové keře...

Já prořezal růžové keře...

Anotace: bolest....láska Bůh keř slzy dvěře....???!!!dveře........

Dnes ráno,
jsem prořezával růžové keře
a zamkl jsem za sebou dveře.
Ticho vráno
Prosím
PROSÍM
Ano já to vím...
A tam dole ležela rosa
maličká kapka
kapička jen...
PROSÍM
PROSÍM
Ticho vráno
ráno zase
bude ráno


I večer za úplňku
jsem prořezával
růžové keře
a
zamklé dveře
měl...
Splašil já laňku

růžové keře
plakaly
slyzy plakaly
a já
plakal s nimi
za úplňku
Rezavé nůžice,
plakaly
i mšice
Všichni jsem plakali hořce
i slečna se slamákem v bouřce
a já střihal
růžově
keře.............
Autor L. Šebestián Borský, 13.11.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí