F-R-I-E-N-D-S

F-R-I-E-N-D-S

Anotace: kéž by...

F je jako flámování,
pobavení s přáteli.
Směj se, bav se naplno,
následky nech neděli.

R je jako ráno,
když propláčeš noc.
…trpké, hořké, zoufalé…
Komu voláš o pomoc??

I je jako iluze,
tu jen tak někdo nesmaže.
Přemýšlej, kdo vždy ti s citem
realitu ukáže…

E je jako extáze,
stimulant na užívání.
Před tvou vlastní hloupostí
tě už nikdo neuchrání.

N je jako nabíječ,
když chuťe žít jsou malé.
A byť se někdy hádáte,
víš, že je tu stále.

D je jako důvěra,
propojená mysl.
Ztratí-li se, nadále
už to nemá smysl.

S je jako srdce,
jenž ti může dát
(s podmínkou, že nezlomíš ho)
jenom pravý kamarád!!!
Autor Sana.sorrow, 13.11.2009
Přečteno 562x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, tidinek, WhiteSkull, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezky vyjádřeno :-)

13.11.2009 23:58:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí