Ničíš mé srdce.

Ničíš mé srdce.

Anotace: Takže nejstarší moje věc, skoro 4 roky stará, takže bude dlouho trvat, než zas něco napíšu a přidám to na liter.

Už je tu zase den
Musíš vstávat a jít ven
Proč každé ráno mi to děláš
Proč mě každé ráno opouštíš?!

Moje srdce bije jen pro tebe
A ty toho jen využíváš
Každý ti jen z ruky zobe
A ty se na ně díváš
Proč mi to děláš?!

Noc už se zase plíží
Moje srdce znovu bije
Vidíte,už se znovu blíží
Nebuď taková krásná zmije!

Nemám to lehký
Asi skočím z mostu
Bude to těžký…
Po pár letech najdou moji kostru
Z dopisem
A v něm :

Moje srdce bije jen pro tebe
A ty toho jen využíváš
Každý ti jen z ruky zobe
A ty se na ně díváš
Proč mi to děláš?!
Z dopiskem:
Už nikdy víc!!!
Autor D.Angel, 26.11.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty seš ještě k tomu teplej? :-D Ty debile. doufám, že se zastřelíš hh

13.01.2006 17:25:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí