Jen jeden potok

Jen jeden potok

Anotace: Nesměj se

Jen jeden potok pod skálou
jen jeden klidně teče
potrhlé nohy k němu jdou
a přesto se život vleče
jen jeden potok v duši mám
jen jeden se ke skále dere
potrhlá myšlenka pálí
já dávám a ona bere
zasměj se šašku v toulavých botách
dones svůj smích tam kde není
zasměj se šašku u skal
ať cítím jejich chvění
kde jeden potok pod skálou
jen jeden klidně teče
a potrhlé nohy k němu jdou
a život se tak vleče
Autor jaroslava anna, 14.11.2009
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Agatka, NikitaNikaT., Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Dávám ST! moc se mi to líbí, lehce zamyšlenkové, aj mezi řádky, dalo by se... jen tak procházet.

22.11.2009 19:56:00 | NikitaNikaT.

veselé, hravé, žádnej tip, jenom tak

15.11.2009 10:52:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí