Vracím se

Vracím se

Anotace: Jen jeden je domov na světě...

Sbírka: Bílé labutě

Stále se vracím do míst
odkud jsem vlastně
nikdy neodešla
a tolik hodně si stýskám
a tolik hodně si pláču.
--------
Přineste prosím oheň
ať srdce trochu zahřeji
pak tříšť vzpomínek žhavená vášní
ať zasměje se
a smutky přijdou později.
--------
Vracím se k domu
kde dávno nikdo není
kde pes za vraty štěkal
svůj jediný žalm
a tolik je v tom nářku snění.
--------
Musím se vracet do míst
kam nikdy vlastně nevrátím se
a tolik hodně si stýskám
a tolik hodně si pláču.
--------
Přineste prosím vodu
ať ochladím poslední
tříšť své naděje
vím že již dávno pozdě je
--------
Vracím se k domovu
který dávno není
tam pes za vraty štěkal
svůj jediný žalm.
--------
Vracím se vracím
mamko k vám.
Autor jaroslava anna, 14.11.2009
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, NikitaNikaT., Sleepwalker, Jaromila, Amáta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, dojemná. Také vítám na Literu!

30.11.2009 22:36:00 | Pevya

Jejku, až slzu v oku zamačkávám... moc hezky napsané, velmi dobře podané, tak hrozně moc reálné, tolik hloubavé... zamyšlenkové. ST! je zde málo.

22.11.2009 19:58:00 | NikitaNikaT.

Vítej na Literu! Ať se Ti sem dobře a rádo vrací...jako ve vzpomínkách domů... :-)

15.11.2009 11:09:00 | Amáta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí