vzpomínky

vzpomínky

Anotace: ....proč to tak končí vždycky???

Zavři oči – uvidíš,
že stále ještě žijé,
že stále ještě vroucí krev
ti z žil a tepen pijí.

Zavři oči – uvidíš,
jak moc slepá jsi byla,
když věřila jsi naivně,
že v přátelství je síla.

Zavři oči – uvidíš,
že vracet se je kříž,
že nejsi a už nebudeš
k těmto časům blíž!!!
Autor Sana.sorrow, 14.11.2009
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí