Umírající upír člověka

Umírající upír člověka

Jen střepy zrcadla,
zústaly zapadlé,
hluboko v duši,
v nedotčené rúži,
co krev jsou její slzy
až do chvíle smrti...

Smrti co věčností
prochází v netečností...

Bez ustání touží
po vášni,teplé kúži...

A Slunci,které jen z povzdálí
se loučí...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 14.11.2009
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja, labuť, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí