Návrat

Návrat

Anotace: Moje babička měla taková velká červená vrata.

Slunce zasvítilo jí do očí
ona se ráda zamračila
říká si: zas to útočí
to, bez čeho by se bát žila.

Krajina dále utíká
tak jako všechny dny
zas marná báseň z rychlíka
jen zachumlat se do peřiny.

Dnešní den je stejný a přesto jiný
smutek je náhle silnější
naděje v srdci nošená, se splíny
je už jen včerejší.

Nikdy neměla štěstí v lásce
pro ni se jen trápila
on chtěl žít s ní v pohádce
nechtě mu srdce zlomila.

Každý den tisíc otázek
jaký má tento život smysl
v hlavě má divný obrázek
unavená je její mysl.

Po mnohokráté se pokouší
o návrat do starých, šťastných kolejí
vzpomíná na velikost červených vrat
její život ukradli jí zloději...
Autor PPetrushka, 14.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 17
Poslední tipující: sinoraLee, zlomený a nanicovatý -__-, poetická ilona, Vlk v rouše, Čoki, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, labuť, hašlerka, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vracejme se k tomu,jenž dokže nás milovat...je to ten nejkrásnější dar...tak se go nezříkejme.Milujme v tichu a pokoře :-)

29.11.2009 22:38:00 | poetická ilona

káždý z nás se vrací

15.11.2009 11:27:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí