Změna k tobě

Změna k tobě

Nic není jako dřív bylo
věci se konečně mění
včera jsem neusnula až do rozednění

Bylo mi tak divně milo
vesmír se asi pootočil
aby se konečně hnul můj svět

Tak mi tě někdo do náruče strčil
snad se mi to nezdá
že vykvetl v mém srdci květ

Že vyšla na mém nebi hvězda
někdo mi na cestu svítí
a nebo jenom sním

Pokud tvých očí kvítí
je jenom mým snem který bdím
..kéž se nikdy neprobudím!
Autor Lioness, 14.11.2009
Přečteno 402x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, enigman, Violette, Psavec, labuť, Květka Š., hašlerka, Zasr. romantik, Matty09
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to není jen sen :)

04.12.2009 17:08:00 | PPetrushka

Znám, to znám, vlastně si už jen trochu vzpomínám ... ST za připomenutí

15.11.2009 09:21:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí