Jen jednou

Jen jednou

Anotace: Milováníchtivá

Jen jednou abychom se spolu milovali,
ale ne tak, abychom potom litovali,
společně strávených intimních chvil,
aby se všechen stud mezi námi smyl.
Při tom bych Ti laskal každý kousíček,
Tvého nahého teplého tělíčka,
Tvá ženskost dráždí můj nosíček,
budu pilnej jako včelička.
Jedinkrát ochutnat Tvou ženskou chuť,
jedinkrát hřát se Tvým teplem.
Bez Tebe den chutná jako rtuť,
a tělo těžké jako namazané dehtem.
Jedinkrát políbit Tvé plné rty,
aspoň jedinkrát s Tebou prožít slast.
O tom všem mám pouze sny,
a i ty musím navíc krást.
Autor Corman Dallas, 14.11.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Bereniké
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je milování chtivá.

02.09.2010 21:20:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí