parková

parková

Anotace: Z náhlého nepochopitelného impulzu osamocené ženy uprostřed davu...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Nasaď si čepec,
jdeš se vrátit na začátek.
S popsaným blokem,
vracíš se zpět.

Schovej ty noviny,
když nečteš si v nich.
Na lavičce v parku,
usínáš po boku stromů.

Tahy štětce ti slepily myšlenky,
v rozmazanou čáru barev.
Tam a tam, odlepují se štětiny,
když natíráš rudou, desky lavičky.

Schválně sedneš si,
na mokrou lavičku.
Roztáhneš noviny,
pozoruješ děti...

Vytahuješ blok,
a tužkou táhneš po stránkách.
Odložíš čepec,
usínáš u stromů...
Autor Němá, 15.11.2009
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Duhová, její alter ego, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí