Snad

Snad

Anotace: Snad...se jednou svých slov přestaneme bát...

Sbírka: Intimia

Snad

Říkáme jistě – a myslíme tím snad
čekáme na slovo, co všechno za nás poví
doufáním přemoženi, s rukou na ústech
vteřinu za vteřinou učíme se bát

Jak stromy ve větru žijeme pro ten vzdor
až v hloubce kořenů jen nepokoj nás sytí
bezzubí strašáci na zasněženém poli
navzdory svázaní ve světě bez závor

Klekáním příslibů se potácíme slepí
hmatáme srdcem cizí krajinou
a oči plné hladu mlčky za nás poví
to slovo,které naráz nikdo nepochopí
Autor Amáta, 15.11.2009
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jana M., Holis, enigman, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda jen, že máš zatím tak málo čtenářů:ST

01.12.2009 08:44:00 | Holis

možná pochopí...

16.11.2009 12:08:00 | enigman

Snad...snad...snad...
ale určitě ST.

15.11.2009 10:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí