Přemýšlím...

Přemýšlím...

Anotace: Pocity jsou nejpravdivější výplod duše a práve teď se tak cítím. Jsem moc moc smutný, ale vy se radujte a milujte!! juj koukám, že sem měl vážně až přehnáně blbou náladu...

Přemýšlím žalostně nad sebou
nad tou strašnou dobou
nad mojí láskou zda ještě září
a jestli mé srdce se s jiným sváří.

Zjišťuji…

Jsem zoufalý, zmatený a beznaděje,
aspoň jiskra v srdci mém, když se na mě pousměje.
Trpělivost má je slabá a stále slábne,
čekám už moc dlouho na srdce vábné.

Nevím jakou cestou se dát vydat
Bože!!!, já opravdu nevím, chci se podat.
V básničkách předchozích naději jsem měl
vesele jsem psal a vesele jsem pěl.

Teď ale nejistota cloumá se mnou,
jsem jako námořník na korábu, který neví kam pluje,
vzdávám to, chci splynout s tmou,
aby nikdo neviděl jak mé srdce duje….

A teď už do ohně se mnou,
ať se beze mě na Zemi vesele hoduje…

Když nepotká mě štěstí mé, potká aspoň jiné
a to jest jediné co mě stále naplňuje.

RADUJTE SE!!!MILUJTE SE!!!
Autor Meliorist, 26.11.2005
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, to mně taky...

26.11.2005 18:19:00 | Meliorist

Líbí se mi to ale dnes by se mi hodilo něco veselejšího.Jinak nic proti.

26.11.2005 17:49:00 | aluša

dneska jsem měl prostě špatnou náladu a třeba zítra bude zas všechno jinak :)

26.11.2005 16:24:00 | Meliorist

vidim, že se vám to moc nelíbí... ale co, hlavní je, že je to pravda

26.11.2005 16:21:00 | Meliorist

moje pravda

26.11.2005 16:21:00 | Meliorist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí