Temná vlčice III.

Temná vlčice III.

Anotace: ........................

Sbírka: Temná vlčice

Tančíme na čepelích
své poslední tango

vracíš se z lovu
má lásko
krev stéká po tvém těle

jsi najezená?
v krvavém úplňku

pojď ke mně blíž
vlčice v čase ztracená
sukubo s očima
plných hvězd

svlékáš se pomalu
kolem nás
v pentagramu
svíčky hoří

magie ve vzduchu
cítíme jí
amulety své nářky
do prázdnoty vydává

nebojím se konce
dnešního dne
vím že
dnes zapomeneme

v absintovém opojení
namaluji tvou pravou tvář
tvé nahoty
tvého srdce.
Autor Vlk v rouše, 15.11.2009
Přečteno 346x
Tipy 20
Poslední tipující: Wolf girl, Arret, padající do neznáma, enigman, s.e.n, Bíša, Dota Slunská, hašlerka, Psavec, Yenny, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude to tvůj osud?
Je to dosti dramatické.

16.11.2009 09:25:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí