Kočička hebká

Kočička hebká

Anotace: ***

Čicinka černá, čičinka má,
malá a hebká, očička mazlivá.

Jako dvě loutny na cestu svítí,
a v lidských příbytcích hoví si na kanapi,
léčivou sílu rozdává a lidem teplo dodává.

V kožíšku hladkém spřádá si sny,
kdo prsty jej prohrábne,
stane se součástí růžové pohádky.

Dopřát si paletu barev a zapomenout na obtíže,
to je dar od přírody, těžko se recept na to píše.

A tak zpívej si, hraj a vyhrávej,
s kouzelnou lampou dováděj,
a i když vibruješ mezi dvěmi světy,
veř, že narazíš na poplety.
Autor jerabina, 15.11.2009
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, devcatko z jetele, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těmi poplety byl myšlen kdo? :)

jinak skvělý nápad, napsat báseň o kočkách!
už dlouho jsem tady nic o nich nečetl! :)

10.12.2009 02:56:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí