Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Štěstí, co to je?
Jen jednou bych chtěl cítit.
Živý mne jen to tvoje.
Člověk co nemá co ztratit.

Jako hrbáč od Matky Boží
V marnosti a samotě touží
Jak Krysař s píšťalou
Cejchem zrůdnosti a zradou

Štěstí, muška, děvka, zlatá
Křídla unavená všedností
Jak čepel mydlářského kata,
Co ráda hlavy zkrátí
Autor Edmond Kadad, 15.11.2009
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super ST.

15.11.2009 18:22:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí