Naděje

Naděje

Anotace: ...

Naděje je zhouba lidstva
Když se zdá, že holka v květovanejch šatech
která jde vedle tebe, směje se, kroutí zadkem
když se ti zdá, že je tvoje
když se zdá, že peněz, chlastu a cigár je dost
a že je všechno v pohodě
v té chvíli, příteli, breč o pomoc
neb to jen smrt na chvíli přišla
obrat tě o kus vlastní duše

já již na naději nevěřím
raději si vystačím
s Mahlerem a whiskey
se smutkem a beznadějí
protože v tu chvíli je smrt ještě daleko
a pláč o pomoc nemá smysl
Autor ego_nothing, 15.11.2009
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za Mahlera a báseň z tvého pera... Věra

15.11.2009 22:01:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí