Hlas

Hlas

Anotace: už zase zní...

Provokace jeho kšeft
nic mu není svaté.
Těžké bývá odolat
jeho taktice kruté.

Repertoár bohatý
originální má styl.
Maximálně se snaží
by vítězem byl.

Volá, křičí, někdy i řve
vidět ten hajzlík není.
Pokoje prostě nedá
kazí každé snění.

Do hlavy se zavrtá
mnoha ostrými drápy.
Nikoho šetřit nehodlá
prosí, poroučí, trápí.

Poslouchej jak zní
slova co duši hladí.
Věty do uší šeptané
k hříchu tě svádí:

,,Na dietu se vyprdni
kousni si, ochutnej.
Ještě tenhle dortíček
dej si, dej si, dej …“
Autor Modrý Adept, 26.11.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jooooo,to znám,ale prý si máme dát na co máme chuť a co si tělo žádá,tak to dělám ráda.

27.11.2005 10:01:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí