Proč

Proč

Anotace: ...

Proč je tráva trávou,
proč mám tátu s mámou,
Proč se na mě ségra kření,
proč se všechno mění?

Proč jsem velkým klukem,
Proč ticho přebíjíme hlukem,
Proč všeho litujeme,
proč se vůbec milujeme?

Proč jsme byli malé děti,
proč hledali jsme smetí,
Proč do školy jsme chodili,
Proč nás za nos vodili?

Proč tisíckrát se ptáme,
proč stále další otázky máme
proč další a další nalézáme
proč?
Autor greapy, 16.11.2009
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, susana načeva, Bíša, LeeF, Květka Š., Giginka, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč je život tak nelítostnej a sobeckej?

17.11.2009 20:22:00 | LeeF

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí