Lucie

Lucie

Anotace: Poděkování

Tak dneska si to můžu dovolit,opravdu
a také chci.Chci si tento přepych vychutnat se vší parádou.
jak to přišlo a co to bylo co mou duši pohladilo?
A bude mi tam vůbec dobře?Pochybnost,ha už zase!
Ale kdepak!Mohu pochybovat o slunce kráse?

Nebo o vyjímečnosti stromu,tepla domu?
Zase se umívám,jen tak trochu.
Tak trochu očima,jak jsou velké!Jen,bojím se trochu,že rozdáš se po šálkách celému světu
Autor older, 26.11.2005
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí