Pocit

Pocit

Anotace: říkánka minulého týdne...pro sebe, nepříznám, že kvůli Tobě..nikdy

Kráčela ulicí zmáčená vodou,
před kroky viděla oči, jak plavou
na poušti bolesti ztrápena tiše,
volala do dálky majáky výšše,
rozsviťte naději, ať si mě veme,
nebo mě hlubina navždycky svede.
V těch vodách zkalených vidím já Tebe,
čekat mám s hrdostí, co nohy zebe...
Zatrať mě pocite!
Autor ume, 17.11.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí