Životem vstříc optimismu

Životem vstříc optimismu

Anotace: jak ten čas letí...

Brada je šedivá
na hlavě již pleš
rok k roku přibývá
tomu neujdeš

pryč je již padesát
a šedesátce k půli
blížíš se akorát
to nezlomíš již vůlí

jsi starcem v zácviku
světu se jinak jevíš
i když máš na triku
nápis o němž nic nevíš

učil ses ruštinu
v té řeči ale není
kde hledat příčinu
za vzor byl dáván Lenin

nezoufej „staříku“
nestraň se dnešní době
chce to jen mít kliku
a věřit víc sám sobě
Autor Heron, 17.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: aeshna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí