O výživě zvané zdravá

O výživě zvané zdravá

Anotace: jestli je ale ta pravá

Dnes anglickou slaninu
dal si jako svačinu
žádný jogurt s divnou chutí
nikdo jíst jej nedonutí

čerstvou housku pěkně k tomu
křupavou si nesl domů
namazal ji máslem tence
k večeři dá utopence

k tomu jedno vychlazené
ve sklenici napěněné
žádná žízeň ani hlad
nebude mu spánek brát

zdravá barva v obličeji
dík starému obyčeji
s dobrým jídlem dobrým pitím
ze zrcadla na něj svítí
Autor Heron, 17.11.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí