Já a Ty

Já a Ty

Anotace: ***

Pohledni nahoru, na ty mraky.
(Myslíš že tak vysoko budeme taky?)
Pohlédni na klidné, nekonečné moře
(Myslíš že jednou odplují všechna hoře?)

Jenom my, jenom my dva
Utečeme. Nedostihnou nás slova
Posměchu, závisti a zloby
Utečeme z dosahu té doby

Budeme loveni jako zvěř divá,
Já a ty. Ty má jediná
Spojeni v dokonalou bytost. Štváni,
Vydrž to prosím do konce má paní

(Není míst kde se ukrýt, kde se schovat)
Postavme se tedy čelem, musíme bojovat
(nemám sílu a jsem strachu plná)
Já se budu prát. Jsem muž a ty žena.
Autor Edmond Kadad, 17.11.2009
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, Viva La Roma, Bíša, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nádherná :) ST

18.11.2009 11:52:00 | Alien.v.v.s.

Moc se mi líbí!=)

17.11.2009 20:20:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí