Bar

Bar

Anotace: Nejvyžší čas vypadnout, pod peřinou si vyhonit péro

Zas stupidní bar,
přitahuje mě servírka,
docela hubená,
na můj vkus až
moc velký kozy,
totálně vypatlaný stvoření,
nic netuší o derivacích a integrálech,
o Freudeových výkladech snů,
o Sartreho Existencionalizmu
o Nietzscheho nadčlověku,
Žáčkův sakrakzmus je ji cizí,
nepobírá ironii v Rejnčínových vtipech,
jak je vůbec možný,
že mě takovýhle člověk může zaujmout?
Čumíme spolu na náhražku porna na Nově,
moc fešný baby s umělejma kozama a moc
dobře nasvícenejma pózama, zbytek je brak,
ani mi v kalhotech nehoupnul.
Servírka odeběhla a kecá s nějakou babou na baru,
docela mi dělá problém odehnat svoje oči
od jejího zadku. Asi začala působit pátá zlatá tekila,
ani ty její obrovský kozy mi už nepříjdou tak odporný.
Nejvyžší čas vypadnout,
pod peřinou si vyhonit péro
a ponořit se do noci
plný snů bez snů.
2:04 - 18.11.2009
Autor Death.on.line, 18.11.2009
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí