Naděje

Naděje

Pohasla mi naděje,
vlastně se nic neděje
stejně byla splasklá
zůstala mi po ni jen vráska.

Mohlo zůstat i malé kouzlo
které by mi do snů vklouzlo
nezůstalo však nic
možná znovu příjde za měsíc.

Nebo za rok za dva, za tři
kdoví, kolik štěstí komu patří
možná už mám vybráno
na celý život, na stálo.
Autor kuskus pruhovaná, 18.11.2009
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, enigman, Prdelka10, malá slečna, Mbonita, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to ani náhodou...

21.11.2009 01:19:00 | enigman

naděje se vrátí,
i když se nám to krátí,
ještě přijdou šťastné dny,
jen hvězdičko nezhasni...

18.11.2009 10:37:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí