Co bude dál?

Co bude dál?

Anotace: představy

Bludiště z pomalých vět,
už nemůžeš říci zpět,
jen ty to víš.
Jako jabloně květ,
náš zářící svět,
je pořád blíž.

Mé volání ach,
už víří prach,
jak křídla labutí.
Já nemám strach,
že na mě číhá vrah,
já mávám perutí.

nový svět mám před sebou, nové možnosti,
a za tou stěnou zničenou, zůstanou jen starosti...a žal
Autor aeshna, 18.11.2009
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí