Přemyšlím

Přemyšlím

Anotace: :-(

Cítím se dnes nějak zvláštně možná i trochu nešťastně a kvasně.

Nevím proč ten pocit mam chci se smát a říct si,že můj život má nějaký ten plán.

Hraje si se mnou jako vítr ve větvích jaký má smysl žít život bez dětí?

Myslím na věci, na které jsem dřív nemyslela úplně mně z toho hlava rozbolela.

Snad mně to přejde,budu si to přát půjdu si lehnout a zkusím spát.
Autor ALFA-SELA, 18.11.2009
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Elisha, jedam, Patrik Mališ, Mario de Janiero, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy zamyšlení před spaním přináší zlomové myšlenky a plány.

02.09.2010 21:37:00 | Elisha

aneb jak pravil v jedné své hře Oskar Wilde..když nevím jak dál jdu si lehnout .
ST

18.11.2009 12:54:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí