život panelových domů

život panelových domů

Anotace: ...žil sem v něm 15let a spousta lidí dýl a pořád

v prostorné ulici
s řadami panelových domů
postávají milenci

jsou sami na té ulici
avšak ne docela
ze stovek oken je pozoruje tisíce očí

********

v patře nade mnou
odehrává se živobytí
na úrovni nuly
slyším jen hnilobný hukot a dupání

********

jako králíci žijem v kotcích
jako myši zavření v klecích
se protloukáme živobytím
a jsme jen slepá a hluchá
a němá a bez hmatu a chuti
stvoření

********

jako obláček páry z okna ulétám
pryč ze smradu davů
ulétám jen tak se už nevrátím
odlétám jako mrak na nebi
letím pryč a už tu déle nebudu
konečně budu pryč
Autor Jan D., 27.11.2005
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život panelových domů... no hádej kde asi bydlím? Ale jsem spokojená. Nu, však ne všude je asi hezky.. Napsal jsi to krásně, zajímavě..
A děkuji za komentář...

27.11.2005 09:25:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí