Kamarádka

Kamarádka

Anotace: Post morten

Včera mě navštívil
cizí duch byl průsvitný
jako vzduch. Díval se na mě
nic neříkal jen tam klidně stál
a já se bál.Byl chladný jako sníh
a já si vzal svetr abych nenastyd.
Pak promluvil a řekl
neboj se nenastydneš Betmene
já nemoci nenosím ne ne.
Byla to kamarádka Lucka
která zemřela a roční dítě
tady nachala.
Vím že je tady a stojí při mě
ale to nestačí když mi v hrobě dříme.
Políbit nemohu
obejmout nemohu
co vlastně mohu
nic nemohu.
Čas vrátit nejde
vzpomínky zůstaly
až jednou umřu
tak budu v háji
jak najdu ji v tom ráji?
Autor betmen71, 18.11.2009
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, labuť, Mademoiselle Drea, hašlerka, malá slečna, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí