Čokoládový lán

Čokoládový lán

Anotace: sladké;)

Myšlenky mě vedou tam,
kde čokoládový je lán,
kde nejsladší je svět,
kde slova skládám do vět.

Tam vůně žalů není cítit,
smutek tam nechce svítit,
tam slzy zaniknou v čokoládě
a přilepí se k marmeládě.

Šumění vodopádů,
čokoládových spádů,
ťukání sladkých kapiček
do perníkových chodbiček.

Jemný prášek kakaa
uvězněn v mých jizvách,
pomalu se rozplývá,
v dlani hřejivé se ukrývá.

Tam radost nemá hráze,
štěstí levná extáze,
co může každý mít,
že nemusí snít.

Ta čokoláda hladí šrámy,
zalepuje všechny rány,
co bolí víc a víc
s přisátým hejnem pijavic.
Autor Jiná, 18.11.2009
Přečteno 331x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Sladká" :) Líbí se mi

18.11.2009 18:28:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí