Prítomnosť

Prítomnosť

Anotace: ...

Hviezdy sa stránia,
slnko sa javí,
noc len začína,
ráno je v diali,
verše ti píšem,
verše ti dávam,
lásku ti sľúbim,
minulosť zastriem.
Nie!
Nemôžem ju zastrieť!
Nemôžem ju zničiť!
Nemôžem nič!
Minulosť nie je!
Minulosť zmizla!
Minulosť žije!
Však nie vo mne!
Cítim len prítomnosť!
Cítim len teba!
Tma navôkol,
v srdci mám svetlo,
v srdci mám teba!
Láska je moja,
spája sa s tvojou.
Ľúbim ťa a nikdy nebudem
nikoho iného!!!
Autor boruvka, 18.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí