Jak vlastně..

Jak vlastně..

Anotace: ***

kladu si otázku
jak vlastně žije láska
v zamřížované kleci těl
kde signál
vyhaslého světa hvězd
mrká na rezatý zámek
a hledá klíč

cink

kde je zlatá cesta
jaký trest ji čeká
v detonaci bláznivého rocku
patetických pomníků
a sladkých her

cink

duše odletěla z dosahu
v dračím rytmu
bezedné tůně očí
láskou jiskří
a vlnící traviny
obklíčily boky
Autor isisleo, 18.11.2009
Přečteno 286x
Tipy 20
Poslední tipující: René Vulkán, vodnař, enigman, j.c., labuť, mamina, 6thSun, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě tak...krásně...

22.11.2009 01:21:00 | enigman

za zlatou mříží v drahé róbě
či obnažena na pranýři,
v mramorovém skryta hrobě
žije láska
z tůně očí, s písní líně
sestupuje po úbočí
vítej, vítej vzácný klíne
vítej, lásko
***
Jiří senior

20.11.2009 21:49:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí