Počítání

Počítání

Anotace: bez tebe

Sbírka: Osamocené sblížení

Padesát šest dní
od poznání
80.640 minut
od prvního všeho
Tehdy se ještě všechno smělo

To mezitím byly
dlouhé stránky

Počítám jako blázen
jen abych ukrátila čas
který se bez tebe
tolik vleče

Padám na zem
letím do nebe
skáču v kleče

Šílených
bezedných
6 380 minut už nežiješ
nebo ne pro mě
Hřeším vším co dělám
po tvém doteku

Snad alespoň nepliveš
na mojí fotku
kterou hledám
a cupuju ve vzteku

Snad nezanechala jsem
pachuť v ústech tvých
snad to
co ke mě cítíš není
tupý smích

Co jsem špatně udělala
a co děláš ty
ničemu jsem se nevzpírala

Tak proč nejsi tady
a já jen sama sčítám dny
Autor Lioness, 19.11.2009
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, enigman, Psavec, Matty09, labuť, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí