Mail..

Mail..

Anotace: ..

Z nudy zas blbnem
nemám čo robiť
keď do hviezd dupnem
nechcú sa rozbiť

na márne čriepky
v priestoročase
z klasickej depky
behám po Marse

v daždi hviezd črepov
hrajúc sa spotím
Merkúr pred sebou
nabok odsotím

Jupiter - guľa
príliš je veľká
ten, kto sa túla
je na med včielka

k Saturnu letím
nudou sa zbláznim
k planétam hentým
ďalším, tak prázdnym

nechcem, ma zima
celého trasie
najlepšia klíma
je vraj na Marse

tep nenahmatám
chladno je trocha
za nechty sa tam
krutý mráz vopchá

ak bude chcieť ma
naďalej trápiť
skočím na Zem a
nechám sa lapiť

do klepca z ruží
pod zlatým Slnkom..
po Tebe túži
xxx.. dot.com
Autor Petbab, 19.11.2009
Přečteno 296x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, enigman, padající do neznáma, Kubino 2, bejbyyyy, Psavec, Mbonita, isisleo, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

19.11.2009 22:10:00 | Acham

..milé :-)

19.11.2009 19:19:00 | isisleo

Nikdy nevíš.. rakastan sinua... "o)

19.11.2009 18:29:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí