Dopis nebo výkřik?

Dopis nebo výkřik?

Anotace: Výkřik do tmy nebo letmý šepot?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Máš milence beze jména,
má svou historii temnou.
Z čáry života je tvá budoucnost čtena -
- v tuto pozdní hodinu, slyšíš melodii jemnou.

Zahraj si rituál - dívko ztracená,
zavři oči - pevně jako by na nich ležely těžké mince.
Toneš ve splínu, se vším smířená,
vzýváš toho zločince...

... který ukradl ti srdce.
Autor Satha, 19.11.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: janewe, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

19.11.2009 22:19:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí