Nemusíš... ale já ano.

Nemusíš... ale já ano.

Anotace: Pro tebe nebo pro mne?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Nemusíš mi úsměv darovat -
- když jsi součtem mužů, které jsem kdy chtěla.
Stačí vzpomínka - a já se budu radovat,
vzpomínka na to - jak blízko byla naše těla.

Nemusím slzu uronit -
- když jsem pouze množinou žen, které po tobě touží.
Tak mám se ti opět poklonit?
Nebo zanechat poslední slzu ve slané louži?
Autor Satha, 19.11.2009
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: janewe, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí