Bezděčně nevděčně melancholická nostalgie

Bezděčně nevděčně melancholická nostalgie

Anotace: ...momentální zatmění... Co se to stalo teď, v tenhle listopadový večer? Co to vlastně plácám... Nějak se mi strašně moc zastesklo po sobě samé, té, co bývala a po tom všem co bývalo jiné.

Co,
že
tak
najednou?

V To-

tak
blednou?

Tvoje dny
Tvoje sny
a vzpomínky?

Proč čas letí tak otřepaně rychle
a
já už nepotkávám ty motýly?
Už mi uletěli.
a
Pozdrav, jak nečekané, nikde.

Proč se spousta z nich už nevrátí?
Vím,
mám tu dandelióny jiných motýlků
a bez nich bych byla jak žloutek bez bílku...
Ale,
najednou nemají tolik barvy, tihle křídlatí...

---

Co to povídá?
Nic nechápe,
je mladá.
A co teprve JEJÍ barva?
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

22.11.2009 14:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

Až mi skoro mluvíš z duše, znám to... (Krásně píšeš, Markétko! A ne, že ne.)
:-)

20.11.2009 00:35:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí