Proč zrovna dnes?

Proč zrovna dnes?

Proč zrovna dnes
tak krásně hvězdy svítí
noc není tolik chladná
a nechce se spát

Proč zrovna dnes
ještě neodkvetlo kvítí
chce s větrem si hrát
a stromy neopadaly

Proč zrovna dnes
oblíbený film dávali
a byla k němu i zásoba sladkostí
proležená postel čekala

Proč zrovna dnes
jsem tě v paměti hledala
s výrazem zamilované neřesti
v očích smutkem zalitými

Proč zrovna dnes
nejsi tu se mnou
a neužíváš mě s věcmi nevšedními
Autor Lioness, 19.11.2009
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: PPetrushka, enigman, Květka Š., Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není odpovědi

04.12.2009 17:18:00 | PPetrushka

tak třeba zítra...

23.11.2009 11:01:00 | enigman

pěkný...

20.11.2009 09:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí