Někde ve vesmíru

Někde ve vesmíru

Anotace: Splín

Do noci trousím slova
jsou němá
prázdná neuhlazená
v myšlenkách svých je znám zpaměti
na stropě visí každé začínající ráno
jen já si přeji tmu

zatoulané srdce někde ve vesmíru
se lehce dotýká Tvé hvězdy
je daleko mnoho vesmírných let
nemusí se vracet jednou přijdu já

dnes tady ležím v posteli pro dva
každá myšlenka tvoří Tvoji tvář
zakazuji být ji nevěrnou
zakazuji si být věrnou
do noci trousím neuhlazená slova
prázdná- němá
Autor jaroslava anna, 20.11.2009
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na stropě visí každé začínající ráno... to se mi líbí moc :o)

22.11.2009 23:44:00 | hanele m.

Pro mne působivé a zamyšlenkové... právě dobře uhlazené.

22.11.2009 20:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí